Bilutleie Faro

Torre_Faro

Faro er en populær ferieby i den sørlige delen av Portugal. Byens noe skjermede beliggenhet langs sørspissen av Portugals kystlinje gjør at Faro har et meget behagelig klima, og følgelig har den lille byen vokst frem som en stadig større turistdestinasjon. Med kun 42 000 innbyggere er Faro som en liten by å regne, men desto hyggeligere er det å oppholde seg her som turist.

Leiebil Faro

Skal man reise til Faro så må man gjerne belage seg på å bytte fly, hvis man ikke tar fly direkte til den internasjonale lufthavnen i Lisboa. Faro ligger kun en kjøretur på 2 og en halv time fra flyplassen i Lisboa, og følgelig en perfekt avstand med leiebil. Leiebil tilbys av alle de store kjedene på flyplassen i Lisboa. Men også på flyplassen i Faro kan man leie bil. Her finnes det mange små og lokale forhandlere, men også store kjeder som, Sixt, Avis og Budget. Levering av bil kan man fint gjøre på en annen lokasjon – for eksempel i Lisboa.

Attraksjoner


Faro er en flott by i seg selv, med en historisk gamleby og masse godt bevarte minner og bygninger fra middelalderen. Leiebil er kanskje ikke så nødvendig for å oppleve Faro i seg selv, men hvis man ønsker å ta turen langs kysten oppover til hovedstaden Lisboa, så er leiebil den aller beste måten å oppleve Portugal på. På veien dit kan du dra innom en rekke små fiskelandsbyer og se spektakulær natur. Kanskje tar du også turen over grensen til Spania, som ligger like øst for Faro?

Kjøretips

Veinettet i Portugal er ikke like bra som i de øvrige EU-landene, men mellom storbyene er det stort sett motorvei. Langs kysten må man regne med å kjøre på veier tilsvarende «norsk fjellstandard». Utover dette er det bare å nyte den fantastiske naturen mens man kjører. Aldersgrensen for å leie bil i Portugal er at du er minst 21 år gammel.